Om oss

OM OSS

Registrera nyckelkort

Vår historia

Man kan faktiskt säga att vår historia börjar år 5500 f.Kr. när hjulet uppfinns. Det ska dock dröja drygt 7500 år innan det första säkra skyddet för hjul uppfinns. Vi kallar det världens första "Wheel Keeper".

Hittills har bilägare varit förpassade till att använda låsbultar, en produkt med anor från 1960-talet. Låsbulten har inte förändrats nämnvärt och är inte längre någon match för tjuven.

Utvecklingen av Rimgard har tagit flera år, och även om vi har färdigställt och lanserat Rimgard för några bilmärken fortsätter vi att jobba hårt på att skapa produkter kompatibla med ännu fler. Alla borde få behålla sina hjul!

Rimgard är utvecklad, designad och tillverkad i Sverige. Vi är stolta över att vara en del av den långa historien av fantastiskt svenskt ingenjörskap och innovation inom bilindustrin.

The Rimgard Team

profile-pic

Carl Pettersson

Co-inventor och Director Strategic Partnerships
profile-pic

Christina Waked

HR och Admin
profile-pic

Daniel Jansson

Fältsälj och Logistik
profile-pic

Huong Do

Business Controller
profile-pic

Jakob Hindström

Säljsupport och Research
profile-pic

Lars Ivarsson

Grundare och Uppfinnare
profile-pic

Martin Ljungqvist

VD
profile-pic

Paul Wingrove

Sälj och New Business
Storbritannien
profile-pic

Perri Rothenberg

Digital Marknadsföring
profile-pic

Thomas Olsson

Arbetande Styrelseordförande
profile-pic

Vendela Swedérus

Marknadsföring

Vårt löfte och vision är en värld utan hjulstölder

Fri frakt och öppet köp.

Vi erbjuder 30 dagars öppet köp och bytesrätt. Allt du behöver göra är att visa upp kvitto samt att returnera hela produkten, inklusive nycklar och nyckelkort, utan skador. Mer info finns under våra köpvillkor.
Registrera nyckelkort
Registrera nyckelkort

Omfattande Produkttester.

Rimgard har genomgått omfattande tester, både av oss själva men även av utomstående. Efter att några externa testingenjörer hade gjort klart sina stöldtester så konstaterade de att Rimgard är “unbreakable”. Assa Abloys testlaboratorium har även testat vår låsmekanism och konstaterat att den är både borr- och dyrksäker.

Statens Provningsanstalt, RISE, samt TÜV Austria har båda certifierat att vår produkt har den högsta möjliga säkerhetsnivån. 

Partners.

Rimgard har redan från start jobbat i nära samarbete med flertalet försäkringsbolag och andra prominenta företag och institutioner inom olika fält, såsom Volvo Cars, Assa Abloy, RISE och TÜV.

Vi rekommenderas även av Volvia och If Skadeförsäkringar. 
partners