https://rimgard.com/om-rimgard

OM OSS

VÅR VISION ÄR EN VÄRLD UTAN HJULSTÖLD

 

Rimgard är världens säkraste fälglås - den försäkrar att bilägare får behålla sina hjul och kan sova gott om natten.

Rimgard täcker alla bultar i hjulet och har i tester visat sig klara dragkrafter på mer än 2,3 ton. Ett specialtillverkat lås från Assa Abloy håller modulen på plats och gör det omöjligt att komma åt bultarna. Den vackra designen smälter in i hjulet och förhöjer fälgens utseende.

Vår låsmodul är patenterad i Sverige och USA, med patent väntade i mer än 180 länder.


VÅR HISTORIA


Man kan faktiskt säga att vår historia börjar år 5500 f.Kr. när hjulet uppfinns. Det ska dock dröja drygt 7500 år innan det första säkra låset för hjul uppfinns. Vi kallar det världens första "Wheel Keeper".

Hittills har bilägare varit förpassade till att använda låsbultar, en produkt med anor från 1960-talet. Låsbulten har inte förändrats nämnvärt och är inte längre någon match för tjuven. Utvecklingen av Rimgard har tagit många år, och även om vi har färdigställt och lanserat några produkter fortsätter vi att jobba hårt på att skapa Rimgards för ytterligare bilmärken. Alla borde få behålla sina hjul!

Rimgard är utvecklad, designad och tillverkad i Sverige. Vi är stolta över att vara en del av den långa historien av fantastiskt svenskt ingenjörskap och innovation inom bilindustrin.

VÅRT LÖFTE

Vi tror så mycket på vår produkt att vi lovar dig att du aldrig kommer få dina bilhjul stulna med Rimgard monterat. Det är dags att vi tillsammans sätter stopp för stölder!


3 års garanti, inga frågor ställda. 

 

Rimgard lämnar 3 års garanti utöver befintliga i lagar, regler och förordningar. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp, inga frågor ställda. Allt du behöver göra är att visa upp kvitto samt att returnera hela produkten, inklusive nycklar och nyckelkort, utan skador. Mer info finns under våra köpvillkor
 


Omfattande Produkttester

Rimgard har genomgått omfattande tester, både av oss själva men även av utomstående. Efter att några externa testingenjörer hade gjort klart sina stöldtester så konstaterade de att Rimgard är “unbreakable”. Assa Abloys testlaboratorium har även testat vår låsmekanism och konstaterat att den är både borr- och dyrksäker. 
 
Partners

Rimgard har redan från start jobbat i nära samarbete med flertalet försäkringsbolag och andra prominenta företag och institutioner inom olika fält, såsom Volvo Cars, Assa Abloy, RISE och TÜV.